Katholieke Basisschool Triangel

Welkom op de website van de Katholieke Basisschool Triangel in Vlimmeren. Hier kan je meer informatie over onze school en het doen en laten in de school terugvinden. Kijk gerust rond

Kleuters

Bekijk hier de artikelen van de kleuterklassen.

Lagere school

Bekijk hier de artikelen van de lagere school.

Schoolkalender

Raadpleeg de Gimme kalender van onze school.

Fotoboek

Bekijk het fotoboek van dit schooljaar.

OUDERRAAD OUDERCOMI-T organiseert ONTBIJT:

Zondag 17 oktober 2021

Beste ouders en sympathisanten van de school,

Heeft u op zondagmorgen ook wel eens discussie over wie voor het ontbijt gaat zorgen? Wie naar de bakker en de supermarkt zal gaan?

Dan hebben wij goed nieuws. Op zondag 17 oktober zorgt de ouderraad voor uw ontbijt.

Bestellingen kunnen geplaatst worden tot uiterlijk vrijdag 8 oktober. Een bestelling plaatsen kan op volgende manieren:

  • Vul het bestelformulier op de achterzijde in en geef dit met je kind mee terug naar school. Schrijf bij voorkeur het verschuldigde bedrag over. Gepast geld meegeven in een goed dicht gekleefde envelop kan natuurlijk ook. Op de envelop vermeldt u: “Ontbijtactie” + “de naam en de klas van uw oudste kind” + “uw telefoon- of gsm nummer”.
  • Surf naar de website van de school (kbtriangel.be), klik op volgende link: https://forms.gle/6uXgK3BRtVEpFcnL8 en vul het online bestelformulier in. Het verschuldigde bedrag schrijft u over.

Overschrijvingen gebeuren naar: BE28 7333 4716 2020 met vermelding van: "Ontbijtactie" + "naam van je oudste (klein)kind" + "klas".

Vanaf dit schooljaar wordt de Gimme kalender ook op de webite gebruikt.
Er wordt niet meer met een jaarplanner en maandprikkers gewerkt.

In het menu bovenaan de website kan je onder Activiteiten - Kalender onze kalender terug vinden voor de volgende maanden. De kalender kan je op verschillende manieren weergeven.
 Wijzigingen en toevoegingen zouder hier automatisch in moeten terecht komen.

Via Activiteiten - Mijn Gimme wordt uw persoonlijke Gimme planner geopend. Hiervoor moet je wel aanmelden of aangemeld zijn.

Het begin van het schooljaar komt snel dichterbij.  Jullie hebben in de media allicht al gehoord dat we zullen opstarten in fase geel.  Dit betekent dat alle kinderen vijf dagen naar de school kunnen komen.  Toch wil ik al enkele afspraken met jullie maken voor een vlot verloop van de eerste schooldag.

Inkijkmoment

Katholieke Basisschool Triangel

Hoogstraat 19
2340 Vlimmeren

E-Mail

info@kbtriangel.be

Telefoon

03 312 29 38