Katholieke Basisschool Triangel

Welkom op de website van de Katholieke Basisschool Triangel in Vlimmeren. Hier kan je meer informatie over onze school en het doen en laten in de school terugvinden. Kijk gerust rond

Kleuters

Bekijk hier de artikelen van de kleuterklassen.

Lagere school

Bekijk hier de artikelen van de lagere school.

Planners

Raadpleeg de maandprikker, jaarplanner en vakantieregeling.

Fotoboek

Bekijk het fotoboek van dit schooljaar.

OUDERRAAD OUDERCOMI-T organiseert:

Woensdag 21 november 2018

Beste ouders en sympathisanten van de school,

Ook dit jaar organiseren we weer een heuse pizza- en pastaslag ten voordele van de school.  Naast diverse hand belegde, verse pizza’s bieden we u ook diverse pasta’s aan.  Alles is super vers, dus invriezen is nog mogelijk.  We selecteerden dit jaar, speciaal voor u, ook een bijpassend Italiaans rood wijntje (meer info op achterzijde) en zetten de pizza 4-kazen in de kijker door hem voordeliger aan te bieden.

Elk jaar ondersteunen we als school en ouderraad ook een goed doel.  Dit jaar werd gekozen voor Rode Neuzen Dag.  We bieden u daarom, naast pizza en pasta, ook cuberdons en snoepzakjes aan waarvan de opbrengst integraal naar Rode Neuzen Dag gaat.  Deze cuberdons zijn verpakt in zakjes van 9 stuks, de snoepjes per 200gr.

Bestellingen kunnen geplaatst worden tot uiterlijk woensdag 14 november.  Een bestelling plaatsen kan op volgende manieren:

Klik hier om het on-line bestelformulier in te vullen

Er werd ook dit jaar goed deelgenomen aan de Haloween actie van de ouderraad.
Hieronder de winnaars (in willekeurige volgorde).
Haloween2018 4 Haloween2018 5 Haloween2018 6
 
Proficiat familie Goethals (Cas en Mies), familie Goetschalckx (Wies, Koos en Axelle) en familie Lauryssen (Fonne en Warre)
Haloween2018 3 Haloween2018 2 Haloween2018 1
Meer Vlimmerse Halloween foto's in het fotoboek en op Facebook.
 

Lentekind2018 1

Op het einde van vorig schooljaar werd een klasideling voor dit schooljaar opgemaakt.
Omdat er veel drukbevolkte leerjaren zijn werd door de directeur een moeilijke oefening uitgevoerd. De school heeft een beperkt aantal 'uren' om leerkrachten in te zetten. Daarom werd er in enkele klassen geopteerd voor co-teaching. Na deze oefening bleek dat we een lokaal te weinig hadden.

Door een 'geluk bij een ongeluk' (De school afdeling bij Lentekind werd gesloten) kunnen we bij Lentekind extra lokalen huren.
Momenteel huren we 3 lokalen. De klassen L2A en L2B worden in de 'Tuinklassen' ingericht. Tussen deze klassen is er nog een extra lokaal dat door de zorgjuffen of voor overleg kan gebruikt worden.

De toegang naar de Tuinklassen verloopt nog even langs het poortje op de kleuterspeelplaats. In Lentekind wordt kortelings een nieuwe binnendeur geplaatst zodat we via de gele deur op de speelplaats naar de Tuinklassen gaan.

Lentekind2018 2

Lentekind2018 3

 Lentekind2018 4Lentekind2018 5

 

 

 

Katholieke Basisschool Triangel

Hoogstraat 19
2340 Vlimmeren

E-Mail

kbtriangel@skynet.be

Telefoon

03 312 29 38