2019 - 2020 corona terugbrengen taken derde week

Beste ouders,

Morgenvoormiddag worden jullie voor de derde keer verwacht voor het terugbrengen van de taken van de kinderen in de lagere school. 

Deze week verwachten we weer alle ouders of kinderen.  De taken die de voorbije weken zijn gemaakt, moeten worden binnengebracht.  De leerkrachten hebben ook voor iedereen een leuke spelletjesbundel voorzien.  Dit zijn allemaal leuke opdrachten, oefeningen en spelletjes die je mag maken tijdens de paasvakantie.  Dit doen we zodat jullie tijdens momenten van verveling toch een leuk aanbod hebben voor jullie kinderen. 

We hebben hiervoor een regeling uitgewerkt, zodat niet iedereen samen op school moet zijn.  
Gelieve je dan ook te houden aan de afspraken die hieronder gemaakt zijn. 

 • Het afhalen en terugbrengen gebeurt in de eetzaal van de lagere school. Volg de pijlen op de grond voor het binnenkomen en verlaten van de school.
 • Het afhalen gebeurt per klas en op het tijdstip dat voor de klas is vastgelegd.  Kom je voor meerdere kinderen, dan kom je op het tijdstip van het oudste kind.
  L6: 8.30 – 9.00 
  L5: 9.05 – 9.35 
  L4: 9.40 – 10.10 
  L3: 10.15 – 10.45 
  L2: 10.50 – 11.20 
  L1: 11.25 – 11.55
 • Per gezin komt er slechts 1 persoon binnen in de school (ouder of kind). Ouders die hun kinderen niet alleen kunnen thuis laten, mogen hun kind naar school brengen en aan de poort wachten.  De kinderen brengen alles terug en halen de bundeltjes op. 
 • Spreek eventueel af met buren/vrienden/familie/straat om 1 iemand te sturen die voor verschillende kinderen alles terugbrengt en ophaalt.  De pakketten worden per klas gelegd, zodat jullie snel alles kunnen meenemen. 
 • Denk aan een draagtas of boekentas.  Zeker indien jullie voor meerdere kinderen materialen meenemen. 
 • Er worden slechts een beperkt aantal mensen samen in de eetzaal toegelaten.
 • De anderen wachten in een rij op de speelplaats.  Heb tijdens het wachten respect voor de geldende social distance regels.  De kegels geven de juiste afstand aan.

We hopen dat alles vlot verloopt en dat deze situatie snel achter ons ligt.

 

Bjorn Loyens 
directeur

Hieronder kan je de originele brief raadplegen