De school zoekt

De school kan steeds een aantal dingen en hulp gebruiken.
  • Wij hebben sinds maart 2006 een kriebelteam opgericht, en zijn nog op zoek naar medisch geschoolde ouders die zich willen engageren om, gedurende de eerste week na een schoolverlof, enkele uren vrij te maken om te werken in het kriebelteam. Zo proberen wij de aanwezigheid van hoofdluis zoveel mogelijk te voorkomen en eventueel te bannen uit onze school. Zij kunnen contact opnemen met de school.
  • Lege batterijen: Deze kunnen in de blauwe 'batterijenton' gestopt worden die aan het houten poortje staat achter de grijze schoolpoort bij de kleuterspeelplaats. De verzamelde batterijen kunnen omgeruild worden voor didactisch of sportmateriaal.
  • In september 2009 hebben we dank zij de batterijinzameling een muziekset kunnen bestellen voor de turnzaal.
  • Lege printerpatronen: Deze kunnen in de verzameldoos voor printerpatronen gestopt worden die aan het houten poortje staat achter de grijze schoolpoort bij de kleuterspeelplaats. De verzamelde batterijen kunnen omgeruild worden voor didactisch of sportmateriaal.

  • Denk je dat je thuis iets kan missen waar de school goed mee is? Praat er eens met de directeur over!
Heb je wat vrije tijd over ? Denk er dan eens over om bij de oudersbank te komen als helper! Klik voor meer informatie op de link van het oudercomité. Heb je wat meer vrije tijd over ? Denk er dan eens over om bij het oudercomité te komen! Klik voor meer informatie op de link van het oudercomité.