Maasklassen 2018 - Dag 1

Hieronder volgt het verslag van Dag 1 van de Maasklassen.

Deze en andere verslagen kan je lezen op onze minisite: http://maas2018.kbtriangel.be/#home
Op de minisite kan je ook reacties plaatsen en lezen.

Voor foto's kan je ook terecht op ons fotoboek: http://fotoboek.kbtriangel.be/#!home

 Dag allemaal,

Onze heenreis is prima verlopen (uitgezonderd één zakje vol), geen file te zien en twee volgwagens hebben alles mee in goede banen geleid ;-).

Na de kamerverdeling en het opmaken van de bedden, met al dan niet een spook of tien, die blijkbaar nog niet genoeg geoefend hadden thuis, is alles in orde gekomen met de kamers.

Voor de meesten is de lunch heel goed meegevallen. We kregen een lekker soepje, aardappelen met erwtjes en wortelen en een stukje kip en een yoghurtje als nagerecht. Blijkbaar hebben we deze keer wel enkele moeilijke eters mee, maar iedereen heeft wel iets gevonden dat ze lekker vonden.

Nadien hebben onze leerlingen het domein verkend via een zoektocht. De ene vraag werd iets sneller beantwoord dan de andere maar uiteindelijk is alles ingevuld geraakt.

Daarna hebben we ons vieruurtje gezellig buiten opgegeten en zijn we ons stilaan beginnen klaarmaken voor de zwembeurt/voetbalmatch!
Ze hadden echt hun best gedaan om zich voluit te geven, met pruiken, vlaggen, kledij,... alles erop en eraan om onze Belgische ploeg te ondersteunen!!!

Dankzij onze aanmoediging heeft ons nationaal elftal de overwinning behaald, met een duidelijke 3-0 winst!

Dan nog een later avondmaal met groentjes, tonijn, perzik en brood, een gezonde maaltijd met een extra stukje fruit als afsluiter.

Na het douchen keken we nog gezellig in onze pyjama naar de film Marina omdat we morgen een fijne wandeltocht maken in de mijnstreek.

Maar voor nu zijn de lichten gedoofd en zijn de gangen stil.

Op naar de volgende dag!