... verder in L6A (januari 2013)

Na de vele nieuwjaarswensen die wen mochten ontvangen en uitdelen, zijn we weer gestart met het 2de trimester. Buiten het gewone leerprogramma, staan vanaf januari ook heel wat andere interessante of noodzakelijke projecten en thema's op het programma.

Eén van die projecten is de studiekeuze: aan de hand van een werkboekje van het clb gaan we op zoek naar de hopelijk juiste studierichting (en eventuele school). Op donderdag 31-01 brengen we een bezoek aan een nijverheidstechnische school in Hoogstraten om kennis te maken met een middelbare school. Ook van veel andere scholen uit de omgeving krijgen de jongens en meisjes van L6 ondertussen brieven en informatie i.v.m. hun werking en opendeurdagen.

Knutselen met lijm 01  Proeven techniek 13Knutselen met lijm 05

 

 

 

Proeven techniek 20winterpret 58

 

 

 

Ondertussen knutsel(d)en we weer (sneeuwpoppen, masker of spaarvarkentje), doen we aan tandemlezen met L2, proefden we van wetenschap en techniek (heel leuk !!!), bereiden we ons voor op het netbaltornooi tijdens de lessen L.O., zijn we gaan schaatsen, binnenkort werken we een drugspreventieproject uit i.s.m. de 2 agenten van Beerse, brengen we spreekbeurten voor de klas, ... .

Kortom: heel wat gedaan al, nog veel te doen !

Meer foto's zien ? Surf verder naar foto's !

Groetjes,

meester Pedro