Welkom

Basisschool Triangel is een lagere school die in het centrum van Vlimmeren ligt. Het is heel makkelijk bereikbaar van Beerse, Wechelderzande,Oostmalle, Sint-Jozef, Enzovoort. Deze school staat in voor de lagere schoolkind educatief klaar te stomen voor het secundair onderwijs, leren omgaan met verschillen en leren werken in groep. Ben je op zoek naar wat info over deze school of zoek je een lagere school voor uw kind in te schrijven dan bent u hier op de juiste plek. Voor meer info over deze school buiten deze pagina kan je ook nog terecht bij onze facebookpagina.

Recentste Activiteiten

Schoolfeest

schoolfeest_1.jpg

Op zaterdag 25 mei organiseerden wij ons jaarlijks schoolfeest. Ondanks een wat regenachtige start genoten we van de optredens van de kinderen. Onder een zonnetje konden we daarna nog gezellig een drankje en hapje nuttigen. De kinderen genoten van de Vlaamse Kermis, de springkastelen en het fietsparcours. Langs deze weg willen we ook nog eens alle helpende handen bedanken. Zonder jullie hulp was het ons niet gelukt om dit schoolfeest tot een goed einde te brengen. We zien jullie graag volgend schooljaar terug.

KiVapicknick lagere school

kivapicknick_1.jpg

Op vrijdag 7 juni werden de kinderen van de lagere school door Kiko, Flo, To en Tijn uitgenodigd om te komen picknicken in de tuin van onze buren, Lentekind. Onder een stralend zonnetje genoten we van ons middageten. Na het eten mochten we nog even in de tuin spelen. Als afsluiter had het KiVakernteam nog een toneeltje voorzien over ons project de geluksdriehoek. Wat hebben we allemaal genoten van deze heerlijke middag.

sportweek in de kleuterschool

sportweek_1.jpg

Deze week werd de aftrap gegeven van de sportweek in de kleuterschool. Bieba en Loeba kwamen speciaal naar onze school om alle kleuters te motiveren om veel te sporten. Op woensdag staat de kleutersportdag gepland. Dan gaan we met al onze kleuters naar de sporthal in Beerse om verschillende, uitdagende sportactiviteiten te doen. Het wordt weer superleuk.

sportdag in de lagere school

sportdag_ls_1.jpg

Naar jaarlijkse gewoonte trokken we op maandag 3 juni met de fiets naar de Lilse Bergen voor de sportdag. Het werd een zeer gevarieerde dag, waarop we ons allemaal konden uitleven. De verschillende activiteiten werden zeer gesmaakt door onze leerlingen. Moe maar voldaan fietsten we terug naar school. We hebben echt genoten van deze dag en kijken al uit naar de sportdag van volgend schooljaar.

KiVa talentenshow

talentenshow_1.jpg

Binnenkort is het weer zo ver. We sluiten het KiVaschooljaar weer af in stijl en organiseren voor de tweede maal een KiVa talentenshow. Na het grote succes van vorig schooljaar mogen jullie je ook weer aan spetterende en verrassende optredens verwachten. Wij kijken er alvast naar uit! Jullie ook? Iedereen welkom woensdag 19 juni 2024 vanaf 8.30 uur.

kvo_logo

Kvo Scholengroep

De groep vzw Katholiek Vlaams Onderwijs coördineert de uitvoering van het gemeenschappelijk opvoedingsproject in tien vzw’s die lokaal het onderwijs in hun scholen organiseren.