Welkom

De Katholieke Basisschool Triangel is een kleuter- en lagere school in het centrum van Vlimmeren. We zijn een warme school en vinden het welbevinden van de kinderen zeer belangrijk. We geloven dat door een positief school- en leerklimaat de kinderen zich beter zullen ontwikkelen. Daarom besteden we ook veel tijd aan het vormen van klasgroepen waarin leerlingen voor elkaar opkomen. We zetten het kind graag centraal als we aan onderwijs en opvoeding denken. Dit betekent dat we steeds, samen met alle betrokkenen, op zoek gaan naar wat jouw kind nodig heeft en hoe we jouw kind een stapje verder kunnen brengen in de ontwikkeling. We weten dat elk kind talenten heeft en gaan samen met de kinderen op zoek naar manieren om deze talenten verder te ontwikkelen. Ben je op zoek naar meer info over onze school? Bekijk dan zeker verder onze website en facebookpagina. Daarnaast kan je on ook steeds contacteren via de gegevens onderaan de website of via de contactpagina.

Recentste Activiteiten

Schoolfeest

schoolfeest_1.jpg

Op zaterdag 25 mei organiseerden wij ons jaarlijks schoolfeest. Ondanks een wat regenachtige start genoten we van de optredens van de kinderen. Onder een zonnetje konden we daarna nog gezellig een drankje en hapje nuttigen. De kinderen genoten van de Vlaamse Kermis, de springkastelen en het fietsparcours. Langs deze weg willen we ook nog eens alle helpende handen bedanken. Zonder jullie hulp was het ons niet gelukt om dit schoolfeest tot een goed einde te brengen. We zien jullie graag volgend schooljaar terug.

KiVapicknick lagere school

kivapicknick_1.jpg

Op vrijdag 7 juni werden de kinderen van de lagere school door Kiko, Flo, To en Tijn uitgenodigd om te komen picknicken in de tuin van onze buren, Lentekind. Onder een stralend zonnetje genoten we van ons middageten. Na het eten mochten we nog even in de tuin spelen. Als afsluiter had het KiVakernteam nog een toneeltje voorzien over ons project de geluksdriehoek. Wat hebben we allemaal genoten van deze heerlijke middag.

sportweek in de kleuterschool

sportweek_1.jpg

Deze week werd de aftrap gegeven van de sportweek in de kleuterschool. Bieba en Loeba kwamen speciaal naar onze school om alle kleuters te motiveren om veel te sporten. Op woensdag staat de kleutersportdag gepland. Dan gaan we met al onze kleuters naar de sporthal in Beerse om verschillende, uitdagende sportactiviteiten te doen. Het wordt weer superleuk.

sportdag in de lagere school

sportdag_ls_1.jpg

Naar jaarlijkse gewoonte trokken we op maandag 3 juni met de fiets naar de Lilse Bergen voor de sportdag. Het werd een zeer gevarieerde dag, waarop we ons allemaal konden uitleven. De verschillende activiteiten werden zeer gesmaakt door onze leerlingen. Moe maar voldaan fietsten we terug naar school. We hebben echt genoten van deze dag en kijken al uit naar de sportdag van volgend schooljaar.

KiVa talentenshow

talentenshow_1.jpg

Binnenkort is het weer zo ver. We sluiten het KiVaschooljaar weer af in stijl en organiseren voor de tweede maal een KiVa talentenshow. Na het grote succes van vorig schooljaar mogen jullie je ook weer aan spetterende en verrassende optredens verwachten. Wij kijken er alvast naar uit! Jullie ook? Iedereen welkom woensdag 19 juni 2024 vanaf 8.30 uur.

kvo_logo

Kvo Scholengroep

De groep vzw Katholiek Vlaams Onderwijs coördineert de uitvoering van het gemeenschappelijk opvoedingsproject in tien vzw’s die lokaal het onderwijs in hun scholen organiseren.