Met pensioen

Leo en Jo 1Vandaag namen we met de ganse school afscheid van meester Leo (35 jaar actief in L2) en directeur Jo Boenders (15 jaar directeur). Zij gaan per 1 september met pensioen.

Er stonden heel wat festiviteiten, optredens en uitdagingen op het programma.

Om 10.30 uur verwelkomden we beide leerkrachten op school. We wachtten hen op in de Hoogstraat en vormden een erehaag. De 2 feestvierders kwamen na een heerlijk ontbijt, aangeboden door de leerkrachten, op de tandem toe.

Leo en Jo 2

Eens iedereen gezeten was, traden in de voormiddag de kleuters op. Elke klas bracht een mooi optreden. Iedereen genoot met veel plezier !

Tijdens de middag zorgden enkele mensen van het oudercomité voor lekkere frietjes, aangeboden door meester Leo en directeur Jo. Mmmm, die smaakten ... !

Dank u wel, lieve mensen die zo goed voor 'ons' zorgden !

In de namiddag traden alle klassen van de lagere school op: dansen, zingen, rappen, bodypercussion, het zat er allemaal in. Tussendoor werden de directeur en meester Leo uitgedaagd om enkele proeven af te leggen waarmee ze een medaille konden winnen. Ze slaagden bij elke proef.

Leo en Jo 4

De ganse school werd enkele weken geleden ook al uitgedaagd door To en Tijn van Triangel om een 5de ster  proberen binnen te halen.

En ... wat denken jullie ? Zou het ons gelukt zijn om ook de ster van 'Ik toon me' te behalen ?

Natuurlijk ! Zo is Triangel vanaf nu een 5-sterrenschool !

 

Aan de binneningang werd dan ook een mooie sterrentegel onthuld. Proficiat, jongens en meisjes van Triangel: vanaf nu zijn we een echte 5-sterrenschool en we laten dat graag zien aan iedereen.

Leo en Jo 7

Proficiat, meester Leo en directeur Jo, met jullie pensionering. Tijd nu om van andere dingen te genieten.

Bedankt, meester Leo en directeur Jo, voor jullie inzet al die jaren in onze school Triangel.

We weten jullie enthousiasme, inzet en werk heel erg te waarderen.

Basisschool Triangel (meester Pedro)